Friday, 7 April 2017

ROJAK CENDOL SHAH ALAM

Assalamualaikum,

Ahad baru-baru ni lepas balik dari GM klang (cuci mata je) adik aku ajak makan abc sedap dekat Shah Alam. Katanya Shah Alam dah tak jauh dari Klang. So aku sempat teringat dekat 1 tempat cendol sedap yang kawan ofis aku selalu dok citer. Nama kedai tu ROjak Cendol Shah Alam, Lokasi di Medan Selera Delima Seksyen 24 Shah Alam.

Ape lagi..terus pegi..maklumlah aku kan baru pindah dekat sini so semua rase nak pegi try hehe..

Tapi..amaran keras..tempat ni hanye untuk orang yang penyabar je tau..Nak makan kena beratur dulu (nasib mat cah & redha tolong beratur) meanwhile aku dengan anak2 tunggu dekat meja..agak mencabar jugaklah sebab ramai orang, nak cari tempat yang best sikit tu susah sikit..

Dekat 15 minit jugaklah kot diorang beratur,,atau lebih..
lepas tu diorang balik dekat meja dan bawak resit serta nombor giliran. tunggu staf diorang hantar je..





Mat Cah order Cendol Pulut Durian 2 untuk aku & redha, dia punye cendol mangga. Harga untuk 3 mangkuk tu bolehh tahan jugak tau sebab die pakai durian D24. rasa memang sedap gilerr...
Pastu rojak @ pasemboq dan tauhu bakar pun boleh tahan jugak sedap tu..


 makan cendol durian ni memang boleh masuk mimpi..Alhamdulillah diberi kesempatan untuk merasa..orang lain dah lama makan kan...hehe




Wefie satu kali..


korang boleh cekidaut kedai ni dekat FB dan instagram : Rojak Cendol Shah Alam




No comments:

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts